Manuk Dadali – Sambas Mangundikarta

Manuk Dadali – Sambas Mangundikarta | Manuk Dadali adalah lagu berbahasa Sunda ciptaan Sambas Mangundikarta. Lagu ini juga bernafaskan nasionalisme, dengan melukiskan keperkasaan burung garuda dengan lambang dari kejayaan Indonesia. Beberapa lagu ciptaannya adalah Manuk Dadali, Pileuleuyan, Peuyeum Bandung dan Pepeling Bubuy Bulan.

partitur lagu notasi musik manuk dadali sambas mangundikarta dan arti liriknya » Manuk Dadali - Sambas Mangundikarta

Partitur Lagu Manuk Dadali oleh Sambas Mangundikarta

[intro]

| C . . . | . . G . | . . . . | F . G . | C . . . |

[verse]

{ C . . . | . . F . | C . F . | C G | C . }

[chorus]

| F . . . | C . . . | F . . . | G . C . |

[verse]

| C . . . | . . F . | C . F . | C G |

 

[interlude]

| C F G F | C F G F | C . . . |

| C . . . | . . F . | C . F . | C G | C . |

 

[verse]

| C . . . | . . F . | C . F . | C G |

[chorus]

| F . . . | C . . . | F . . . | G . C . |

[verse]

| C . . . | . . F . | C . F . | C G |

[chorus]

| F . . . | C . . . | F . . . | G . C . |

[coda]

| C F G F | C F G F | C . . . |

Partitur Lagu Manuk Dadali – Sambas Mangundikarta Dalam PDF Viewer

Manuk Dadali

Lirik Lagu dan Kunci Nada/Notasi Musik
Judul lagu : Manuk Dadali
Musician /Singer/Band : Sambas Mangundikarta
C
Mesat ngapungluhur jauh di awang awang
F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang
C F
Kukuna ranggaos reujeungpamatukna ngeluk
C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna
F
gadang jeung partentang taya badingan nana
C F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
C
Taya karempan ka sieun leber wawanenna

F
Manuk dadali manuk panggagahna
C
Perlambang sakti Indonesia jaya
F
Manuk dadali pang kakoncarana
D7 G7 C
Resep ngahiji rukun sakabehna

C
Hirup sauyunan tara pahirihiri
F
Silih pikanyaah teu inggis bela pati

Manuk dadali gadung siloka sinatria
C
Keur sukamna bangsa di nagara Indonesia